اگر مدتي است كه به خاطر داشتن مشكل گوارشي كلا آبگوشت را از ليست غذاهاي‌تان حذف كرده‌ايد و حتي خيساندن نخود و لوبيا از قبل هم، دردي را برايتان دوا نمي‌كند، آبگوشت را با لوبيا چشم بلبلي بپزيد.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: اگر مدتی است که به خاطر داشتن مشکل گوارشی کلا آبگوشت را از لیست غذاهای‌تان حذف کرده‌اید و حتی خیساندن نخود و لوبیا از قبل هم، دردی را برایتان دوا نمی‌کند، آبگوشت را با لوبیا چشم بلبلی بپزید. مطمئن باشید مشکلتان برطرف می‌شود و با خیال راحت می‌توانید آبگوشت بخورید.

آبگوشت با چشم‌بلبلي

مواد لازم

  • 500 گرم گوشت آبگوشتی
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد سیب‌زمینی بزرگ
  • 1 پیمانه لوبیا چشم‌بلبلی
  • 300 گرم سبزی شامل تره، جعفری، شنبلیله (مقدار شنبلیله کمتر از جعفری و تره باشد)
  • 2 عدد گوجه‌فرنگی
  • 4 عدد لیمو عمانی
  • 1 ق‌م زردچوبه
  • 1 ق‌س رب
  • 1 ق‌س ادویه مخلوط
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 3 حبه سیر
  • کمی روغن

طرز تهیه:


1. ابتدا لوبیا را پاک کرده و پس از شستن، در کاسه مناسبی، مقداری آب بریزید و بگذارید حدود یک ساعت خیس بخورد. در این فاصله گوشت را بشویید، در سبد بریزید و صبر کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

2. یکی از پیازها را پوست کنده و خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار داده و پیاز را تفت دهید. بعد زردچوبه و ادویه مخلوط را اضافه کنید و آن را نیز کمی حرارت دهید تا طعم خامی‌اش گرفته شود.

3. حبه‌های سیر را پوست کنده و به قطعات ریز خرد کنید. پس از آن سیرهای خرد شده را به پیاز اضافه کنید و همراه با آن کمی تفت دهید. حالا گوشت را در قابلمه بریزید و حدود 2 لیوان آب همراه با کمی نمک و فلفل اضافه کنید. در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم کرده ، صبر کنید تا گوشت بپزد.

4. سبزی‌ها را تمیز کرده، بعد از شستن ریز خرد کنید و پیاز دوم را هم خرد کرده در تابه‌ای جداگانه با  کمی روغن روی حرارت قرار داده ، تفت دهید تا پیاز طلایی شود بعد سبزی‌ها را افزوده، تفت داده و  حرارت را خاموش کنید و کنار بگذارید.

5. سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته، بشویید، به چهار قسمت تقسیم کرده و به همراه سبزی، داخل قابلمه حاوی گوشت بریزید، سپس لیمو عمانی‌ها را شسته توسط چاقو چند شیار در آن ایجاد کنید و داخل قابلمه بریزید، حالا گوجه فرنگی‌ها را هم به چهار قسمت تقسیم کرده داخل قابلمه بریزید. در آخر نوبت اضافه کردن رب است. آن را هم افزوده و حرارت را کم کنید تا آبگوشت جا بیفتد.
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه