تانتونی مرغ یک شام خوشمزه و متنوع است. می شود گفت که این غذا یک ساندویچ مرغ مدرن است که با یک بار امتحان کردنش، همه اهل خانه طرفدارش می شوند.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت - شیوا علمی: تانتونی مرغ یک شام خوشمزه و متنوع است. می شود گفت که این غذا یک ساندویچ مرغ مدرن است که با یک بار امتحان کردنش، همه اهل خانه طرفدارش می شوند. این ساندویچ را در شب های مبارک رمضان به عنوان  یک شام سبك براي اهالي روزه دار خانه آماده كنيد.

تانتونی مرغ، یک شام متنوع

مواد لازم برای 3 نفر

  • 300 گرم سینه مرغ
  • 2 عدد فلفل د لمه ای
  • 150 گرم قارچ
  • 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • 1 ق س رب گوجه فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • نان لواش صنعتی که در سوپرمارکت ها موجود است
  • به میزان لازم پودر آویشن
  • مقد اری روغن مایع

طرز تهیه:

1. سینه مرغ را به شکل مربع های کوچک خرد کنید. قارچ و فلفل دلمه ای ها را هم به صورت نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از آنکه شستید،   به صورت نگینی خرد کنید.

2. در یک تابه مرغ خرد شده، قارچ و فلفل دلمه ای ها را بریزید. 1 قاشق روغن به مواد اضافه کرده و تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و مواد را با هم تفت دهید. وقتی رنگ مرغ ها سفید شد، گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را همراه با رب به مواد اضافه و خوب تفت دهید.

3.  مواد را 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود، سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن زیر تابه را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.

4. 4-3 قاشق از مواد را وسط نان ها ریخته و آنها را بپیچید.

فوت وفن

-  اگر مواد را داغ در نان ها بریزید، لواش ها پاره می شوند. دقت کنید که این غذا سریع آماده می شود و مرغ ها نباید به آب بیفتند

-  قبل از پیچیدن لواش ها، کمی جعفری خرد شده روی مواد بریزید
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه