امکان ندارد خانه یک شمالی مهمان باشید و از شما با ترش تره پذیرایی نکند. ترش تره غذای محلی و سنتی مردم شمال کشور و به‌خصوص گیلانی‌هاست. غذایی که خیلی سریع درست می‌شود.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت - مژگان پور باقری: امکان ندارد خانه یک شمالی مهمان باشید و از شما با ترش تره پذیرایی نکند. ترش تره غذای محلی و سنتی مردم شمال کشور و به‌خصوص گیلانی‌هاست. غذایی که خیلی سریع درست می‌شود و اگر یک‌بار بخورید برای همیشه آن طعم سیر و سبزی و تخم‌مرغ به یادتان می‌ماند. اگر طرفدار غذاهای شمالی هستید ترش تره یکی از بهترین‌هاست.

ترش تره

مواد لازم برای 6 نفر

  •   1 کیلوگرم مخلوط جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و چغندر
  • 1 پیمانه برنج
  • 1 بوته سیر
  • 1 پیمانه آب‌نارنج
  •  2 عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه:

1. سبزی‌ها را ساطوری و ریز کنید و درون قابلمه  با 2 لیوان آب بگذارید بجوشد.

2.  حالا برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید   اضافه کنید.

3. وقتی برنج خوب پخت، سیر نگینی خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.

4. حالا آب‌نارنج را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.

5.  در 5 دقیقه آخر خورش را از روی حرارت بردارید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید. ترش تره با برنج سفید سرو می‌شود.

نکته

سبزی اصلی این خورش باید تره و اسفناج باشد؛ یعنی 750 گرم تره و اسفناج و 250 گرم سبزی‌های دیگر.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه