شیرازی‌ها عدس‌ پلوی متفاوتی دارند که در آن از انواع و اقسام سبزی های فصل به مراه کلم استفاده می شود. این پلوی مخلوط به خاطر داشتن گوشت و عدس، هم انرژی لازم را به شما می دهد، هم سبزی دارد و شما در روز تشنه نمی شوید.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: شیرازی‌ها عدس‌ پلوی متفاوتی دارند که در آن  از انواع و اقسام  سبزی های فصل به مراه کلم استفاده می شود. این پلوی مخلوط به خاطر  داشتن گوشت و عدس، هم انرژی لازم را به شما می دهد، هم سبزی دارد و شما در روز تشنه نمی شوید.

دمی شیرازی

مواد لازم براي 3 نفر

  • 450 گرم گوشت بدون استخوان گوسفند یا گوساله
  • 1 پیمانه عدس
  • 400 گرم سبزی تازه (تره،  گشنیز‌، جعفری و کمی شنبلیله)  
  • 3 پیمانه برنج
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • روغن به میزان لازم
  • 1 پیمانه کلم پیچ (خرد شود)
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 50 گرم کره

طرز تهیه:

1. گوشت را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب در قابلمه ای ریخته ، به مدت 2 ساعت روی حرارت  بگذارید تا بپزد. در آخر پخت هم  کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

2.  برنج را خیس کنید. عدس را   بپزید و بگذارید  کم آب شود.

3. پیاز دیگر را خرد کرده، در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. کلم را اضافه کنید تا نیم پز شود. سبزی خرد شده را هم با مواد مخلوط کرده، تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کنید.

4.  برنج را در قابلمه ای مناسب ریخته، مقداری روی آن آب بریزید. قرار است برنج با همان مقدار آب بپزد. در واقع این برنج به صورت کته آماده می شود.

5. آب  را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید سپس عدس و سبزی را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل را هم بیفزایید.

6. وقتی آب برنج تمام شدآن را به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید. در موقع سرو، کره آب شده را روی پلو بریزید. گوشت را هم گرم کرده،  در کنار پلو سرو کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه