خوراک بیف و بروکلی یکی از دستورالعمل های مجموعه غذای فرنگی ما است که در این بخش آموزش آن را برای شما آماده کرده ایم.

وب سایت آشپزباشی: خوراک بیف و بروکلی یکی از دستورالعمل های مجموعه غذای فرنگی ما است که در این بخش آموزش آن را برای شما آماده کرده ایم.

خوراک بیف و بروکلی

مواد لازم:

  • 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • 1/2 فنجان آب
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر سیر
  • 450 گرم   گوشت استیک
  • 2 قاشق سوپ خوری  روغن کنجد
  • 300 گرم کلم بروکلی
  • 1 عدد  پیاز
  • 1/3 فنجان سس سویا
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چای خوری زنجبیل
  •   به میزان لازم برنج
     
نکاتی در رابطه با دستور پخت خوراک بیف و بروکلی :

۱- استیک را باید به صورت نوارهای باریک با ضخامت نیم تا یک سانتی درآورید.

۲- پیازها را برش های درشت بزنید.

۳- برای روغن مورد استفاده در طبخ، سعی کنید از روغن های ارگانیک استفاده کنید ، محصولات ارگانیک سلامت غذایی بالایی دارند.

۴- این خوراک در کنار برنجسرو می شود ، مقدار برنجی را که در کنار آن تهیه می کنید  به عهده خودتان گذاشتیم.

طرز تهیه:

  1.  ابتدا دو قاشق آرد ذرت و دو قاشق آب و پودر سیر را در یک کاسه مخلوط کنید تا یکدست شود. بیف را اضافه کنید و کاملا به مخلوط آغشته کنید.

  2.در یک ماهیتابه بزرگ ، بیف را با یک قاشق روغن کنجد در دمای متوسط رو به بالا تفت دهید تا به میزان دلخواه پخته شود ، سپس از ماهیتابه خارج کرده و در ظرفی دیگر گرم نگه دارید.

  3.  بروکلی و پیاز را در روغن باقیمانده برای حدود 5 دقیقه تقت دهید ، سپس بیف را به ماهیتابه بازگردانید.

   4. سس سویا ، شکر قهوه ای ، زنجبیل و باقیمانده آرد ذرت و آب را مخلوط کنید و ترکیب یکدست شده را به ماهیتابه اضافه کنید. حدود 2 دقیقه همراه هم زدن بپزید. سپس در کناربرنج سرو کنید.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه