در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی گوشت، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش دهیم.

مجله اینترنتی برترین ها
 
 
 

برترین ها: در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی گوشت، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش دهیم. به این ترتیب، علاوه بر پخت یک غذای عالی، می توانید از شکل های زیبای آن سرمیز غذا هم لذت ببرید و مهمانان خود را نیز خوشحال و راضی نگه دارید.  با ما همراه باشید.

خمیر پیراشکی


مواد لازم (خمیر پیراشکی)

•    1 عدد تخم مرغ

•    1.5 قاشق غذاخوری روغن مایع

•    ¼ پیمانه آب ولرم

•    ¼ پیمانه آب ولرم

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    دو پیمانه آرد

طرز تهیه (خمیر پیراشکی)

1.    در یه کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن را به آنها اضافه کنید.

2.    آب و شیر ولرم را اضافه کنید و با هم‌زن برقی خوب هم بزنید تا خمیر چسبناکی حاصل شود. سپس با کمک قاشق چوبی خمیر را هم بزنید و در صورت نیاز، آرد بیشتری به آن اضافه کنید.

3.    در صورت تمایل می توانید همه مواد را در غذاساز بریزید و خمیر را درست کنید.

4.    سپس خمیر را کمی در دست ورز دهید و پس از اینکه یکدست و نرم شد، آن را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت 30 تا 60 دقیقه آن را درون یخچال بگذارید. توجه داشته باشید خمیر کمی حالت چسبندگی خود را حفظ می کند.

5.    پس از این استراحت، خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با دست ورز دهید تا کاملا فرم چسبندگی خود را از دست بدهد. هنگامی که خمیر کاملا لطیف شد آن را با وردنه باز کنید تا ضخامت حدود 0.5 سانتی‌متر داشته باشد. سپس به مدل های دلخواه آن را برش دهید و مواد میانی را داخل آنها بگذارید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و مدل‌های پیچیدن خمیر

سس گوشت

مواد لازم (سس گوشت)


•    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک عدد پیاز

•    یک قاشق چایخوری زردچوبه

•    ¼ قاشق چایخوری دارچین

•    1/8 قاشق چایخوری زنجبیل

•    300 گرم گوشت چرخ‌کرده

•    2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

•    1 قاشق غذاخوری زرشک

•    یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

•    دو قاشق غذاخوری آبلیمو

•    نمک و فلفل قرمز

طرز تهیه (سس گوشت)

1.    در یک تابه بزرگ و نچسب، روغن را گرم کنید. سپس پیاز را درون آن بریزید و چند دقیقه تفت دهید تاسبک شود. در این مرحله، ادویه ها را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس گوشت را بیفزایید و تا زمانی تفت دهید که طلایی شوند. رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا همه مواد کاملابه خورد هم بروند و رب روغن بیندازد.

2.    زرشک، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پس از یک دقیقه تفت دادن، تابه را از روی حرارت بردارید. در این مرحله، جعفری خرد شده را به  مواد اضافه کنید.

3.    خمیر پیراشکی را که از قبل آماده کرده‌اید، به شکل مورد نظر برش دهید. به طور مثال، آنها را به دایره های یک اندازه قالب بزنید. از مایه گوشت در مرکز خمیر قرار دهید.

4.    در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. با قلم مو از این مخلوط در حاشیه های خمیر بمالید. یک طرف خمیر را روی طرف دیگر برگردانید و با دست فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

5.    از قالب های آماده پیراشکی که در لوازم قنادی ها فروخته می شود نیز می توانید استفاده کنید.

6.    یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید. کمی نمک داخل آن بریزید و بگذارید بجوشد.

7.     پیراشکی ها را دو یا سه تایی درون آب بریزید. هنگامی که پیراشکی به سطح آب بیاید، یعنی باید آن را از آب بکشید. آنها را درون آبکش بچینید.

8.    این پیراشکی را می توانید چند دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. یا اینکه در روغن و کره تفت دهید تا کاملا طلایی و سرخ شوند.

9.    در این مرحله می توانید آنها را فریز کنید و در مواقعی که عجله دارید یک غذای آماده در اختیار داشته باشید.

10.    می توانید مراحل آب پز کردن را انجام ندهید و یک‌سره پیراشکی ها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید، بچینید. روی آنها از مخلوط سفیده تخم مرغ و آب بمالید. در صورت تمایل کمی کنجد بپاشید و 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

11.    یا اینکه آنها را درون قابلمه ای پر از روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه شان گرفته شود.


آموزش تصویری پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل قیفی

1.    در نخستین قدم باید فویل ضخیمی تهیه کنید. سپس حدود 10 تا 15 عدد مستطیل یک اندازه از آن برش دهید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 3

2.    مستطیل ها را مطابق شکل، به صورت قیف حالت دهید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 4

3.    قسمت بالای قیف ها را ببنیدید و آنها را کنار بگذارید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 5

4.    پس از اینکه خمیر پیراشکی خود را آماده کردید، آن را به صورت لوله ای شکل دهید. لوله های باریک را از قسمت باریک قیف دور آن بپیچید. روی خمیر کنجد بپاشید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 6

5.    آنها را درون سینی فر بچینید و 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 7

6.    در این مرحله، داخل خمیرها را با مخلوط گوشت پر کنید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 8

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 9


مدل حلزونی

1.    خمیر پیراشکی را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز کنید. خمیر باید حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس آن را به شکل مستطیل های باریک و بلند برش دهید. مواد میانی پیراشکی را در مرکز هر مستطیل بریزید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 10

2.    لبه های خمیر را روی هم برگردانید و با دست فشار دهید تا به هم بچسبند.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 11

3.    سپس مستطیل را مطابق شکل به شکل حلزون حالت دهید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 12

4.    انتهای خمیر را با کمی آب به بدنه بچسبانید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 13

5.    سپس آنها را با فاصله درون سینی فر بچینید و 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 14


مدل شاخ

1.    خمیر پیراشکی را با وردنه روی سطح صاف آردپاشی شده به شکل دایره باز کنید. خمیر باید حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس، مطابق شکل، آن را با چاقوی تیز، به شکل بعلاوه و ضربدر برش دهید. تا 8 عدد مثلث با قاعده منحنی به دست بیاید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 15

2.    در قاعده هر برش، از مواد میانی قرار دهید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 16

3.    سپس آنها را رول کنید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 17

4.    در انتها، نوک مثلث را با مقداری آب به بقیه خمیر بچسبانید تا باز نشود.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 18

5.    در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم‌مرغ و کمی آب را با هم مخلوط کنید. سپس با قلم‌مو آن را روی سطح پیراشکی ها بمالید. می توانید در صورت تمایل کنجد هم بپاشید تا زیباتر شوند.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 19

6.    پیراشکی ها را با فاصله درون سینی فر بچینید و 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و انواع مدل‌ پیچیدن خمیر - تصویر 20
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه