ارومیه‌ای‌ها خورش خوشمزه‌ای دارند به نام خورش لوبیا سفید. البته اصل این غذا ترکیه‌ای است و به دلیل نزدیکی ارومیه به مرز این کشور و رفت وآمدی که با مردم این کشور داشته‌اند حالا خورش لوبیا سفید هم طرفداران زیادی در این شهر دارد.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت - نگار تمجیدی: ارومیه‌ای‌ها خورش خوشمزه‌ای دارند به نام خورش لوبیا سفید. البته اصل این غذا ترکیه‌ای است و به دلیل نزدیکی ارومیه به مرز این کشور و رفت وآمدی که با مردم این کشور داشته‌اند حالا خورش لوبیا سفید هم طرفداران زیادی در این شهر دارد و در بیشتر مهمانی‌ها سرو می‌شود.

خورش لوبیا سفید، غذای ارومیه ای ها

مواد لازم برای 3 نفر

  • 300 گرم گوشت گوسفند
  • 1 پیمانه لوبیا سفید
  • 1 عدد پیاز
  • 2 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • 4 عدد لیمو
  • به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.

2.  گوشت را اضافه کنید و با یک قاشق چایخوری زردچوبه تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید.

3.  لوبیا سفید را که از 24 ساعت قبل خیس کرده‌اید با چهار لیوان آب به موادتان اضافه کنید و بگذارید دو ساعت روی حرارت ملایم خوب بپزد.

4.  وقتی گوشت و لوبیا خوب پخت، نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد از ده دقیقه از روی حرارت بردارید.

5.  موقع سرو خورش را در ظرف مورد نظرتان بریزید. روی آن آب‌لیمو ریخته و آن را با برنج زعفرانی سرو کنید.

یه جوردیگه

ترکیه ای ها این غذا را بدون رب گوجه فرنگی درست می کنند. می توانید به جای رب از چهار گوجه رنده شده استفاده کنید.
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه