اگر يك مهماني كلاس بالا و شيك داريد و مي خواهيد كنار غذاهاي سنتي پلو خورشي غذاهاي ناني هم بگذاريد، اين كوكوها را از دست ندهيد. هم شيك است هم خوشمزه. مطمئن باشيد مهمان ها از هنر شما انگشت به دهان مي مانند.


برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت - مهناز کریمی:
 
کوکوی هفت‌طبقه

اگر يك مهماني كلاس بالا و شيك داريد و مي خواهيد كنار غذاهاي سنتي پلو خورشي غذاهاي ناني هم بگذاريد، اين كوكو را از دست ندهيد. هم شيك است هم خوشمزه. مطمئن باشيد مهمان ها از هنر شما انگشت به دهان مي مانند.

كوكوهاي مخصوص مهماني هاي شيك و مند بالا!

مواد لازم براي 6-4  نفر

  •   2/1 و 1 پیمانه لوبیا سبز خرد و پخته ‌شده
  • 3 پیمانه هویج پخته و رنده شده
  • 1 ق س آرد گندم
  • 2/1 پیمانه خلال بادام
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 3 پیمانه سیب‌زمینی پخته و رنده شده
  • 2/1 پیمانه پیاز خردشده
  • 4 ق س روغن
  • 250 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 2 ق م دارچین
  • 2/1 پیمانه گردوی خردشده
  • 1 ق م زردچوبه
  • 2 پیمانه نخودفرنگی پخته
  • 300 گرم سینه مرغ خام چرخ شده
  • 50 گرم کره
  • 12 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق س آب‌لیمو
  • 200 گرم کالباس خردشده

طرز تهیه:

1. ابتدا لوبیا سبز خرد و پخته‌شده را در یک‌کاسه بریزید. در یک‌کاسه دیگر هویج را با آرد و 4/1 پیمانه خلال بادام و مقداری نمک مخلوط‌کنید. سیب‌زمینی را هم در یک‌کاسه دیگر با بقیه خلال بادام مخلوط‌کنید.

2. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز را با گوشت، گردو، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین تفت دهید، سپس آن را کنار بگذارید.

3.  مرغ چرخ شده را با کره، نمک و کمی فلفل مزه دار کرده و در یک‌کاسه بریزید. کالباس را در یک ظرف دیگر با 2 عدد تخم‌مرغ مخلوط‌کنید. نخودفرنگی پخته را چرخ‌کرده و در یک‌کاسه بریزید.

4.  حالا هریک از مواد را که در کاسه‌های جداگانه ریخته‌اید، هر یک را با 2 عدد تخم‌مرغ مخلوط‌کنید و به ترتیب آنها را در یک قالب مستطیل با ارتفاع 10 سانتی‌متر به‌صورت لایه‌لایه بریزید. قالب را در یک ظرف آب قرار داده و به‌صورت بن ماری آن را در فر بگذارید. روی قالب را فویل بکشید.

5.  زمانی که یک سیخ چوبی را در کوکو فروبرده و مواد به آن نچسبید، قالب را از داخل ظرف آب درآورید و فویل را بازکنید، سپس آن را دوباره در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

6. بعد از 15 دقیقه قالب را از فر درآورده و بگذارید کمی از حرارت آن کم شود و بعد کوکو را در ظرف موردنظر برگردانید.


مافين كوكو

اگر همیشه فکر می‌کردید که با قالب مافین فقط می‌شود كيك درست کرد، س��ت در اشتباه بودید. با این قالب‌ها انواع غذاهای متفاوت می‌توان درست کرد. یکی از این غذاهای خوشمزه کوکوی مافینی است که شکلی متفاوت با بقیه کوکوها دارد و براي مهماني هاي جوان پسند بسيار مناسب است .

كوكوهاي مخصوص مهماني هاي شيك و مند بالا!

مواد لازم براي 4  نفر

  • 6 عدد تخم‌مرغ
  • 3  /1 پیمانه خامه
  • 300 گرم قارچ
  • 350 گرم اسفناج
  • 4  /1 پیمانه نخودفرنگی پخته
  • 4 /1 پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 2 ق س روغن

طرز تهیه:

1.  فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. اسفناج را بشویید و آن را در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس  ریز خرد کنید. قارچ‌ها را هم بعد از شست‌وشو به‌صورت نگینی خرد کنید.

2. در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها را با خامه و مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. حالا اسفناج، نخودفرنگی، قارچ خرد شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به مواد بزنید.

3. قالب‌های مافین را با مقداری روغن چرب کنید. حالا 3/2 از قالب‌ها را با مخلوط حاصل پر کنید و  به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا کوکو آماده شود.

4. بعدازآنکه کوکو آماده شد، قالب‌ها را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شوند، سپس کوکوها را از قالب‌ها درآورده و در ظرف موردنظرتان بچینید..
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه